بازار فایل

بازاریابی فروشگاهای اینترنتی

بازار فایل

بازاریابی فروشگاهای اینترنتی

پایان نامه رشته متالوژِی ( مواد) - خصوصیات چینی و سرامیک - کامل و جامع با فرمت WORD

پایان نامه رشته متالوژِی ( مواد) - خصوصیات چینی و سرامیک - کامل و جامع با فرمت WORD

 پایان نامه رشته متالوژِی ( مواد)  - خصوصیات چینی و سرامیک - کامل و جامع با فرمت WORD

فهرست مطالب در ادامه مطلب







 
 

عنوان                                                                            صفحه

پیشگفتار.......................................................................................................... 1

فرآورده های ویژه و سرامیکی تکنیکی .........................................................  8

دیرگدازه ها ...................................................................................................  8

فرآورده های زمخت .....................................................................................  11

فرآورده های ظریف .....................................................................................  11

ظروف خانگی ................................................................................................  12

کاشی ها ........................................................................................................  37

سرامیک های بهداشتی ..................................................................................  42

عایق ها ومقره های الکتریکی ........................................................................  45

تکامل صنعت سرامیک ..................................................................................  54

تکامل صنعت سرامیک در جهان ...................................................................  54

تکامل صنعت سرامیک در ایران ...................................................................  68

پیشگفتاراستاندارد چینی ...............................................................................  85

ظروف چینی غذا خوری – ویژگیها و روشهای آزمون ...............................  87

فرآورده های سرامیکی ................................................................................  89

چینی ..............................................................................................................  91

انو اع چینی غذا خوری .................................................................................  91

نمونه برداری ................................................................................................  91

آزمون های فیزیکی .......................................................................................  93

آزمون مقاومت در برابر تغییر ناگهانی دما ..................................................  98

آزمون قابلیت نور گذاری ............................................................................  106

سختی ..........................................................................................................  109

آزمون های شیمیایی ...................................................................................  112

آزمون پایداری لعاب و دکور ظروف غذا خوری در برابر شستشو ...........  122

آزمون های چشمی و درجه مرغوبیت ........................................................  124

تاثیروتوزیع اندازه ذرات بر خواص دوغاب سرامیک................................... 132

اطلاعات مربوط به اندازه ی ذرات ............................................................... 133

رئولوژی دوغابها.......................................................................................... 136

فاز جامد موجود در دوغابها......................................................................... 138

توزیع اندازه ی دانه رئولوژی دوغابها......................................................... 139

دوغابهای الومینا............................................................................................ 140

دوغاب های کوارتز....................................................................................... 142

دوغاب های بدنه سفید.................................................................................. 142

ساختمان فلوکول در دوغاب های ریخته گری تجاری.................................. 145

سرعت ریخته گری در ارتباط با اندازه سطح ذره........................................ 147

ویسکوزیته سوسپانسیون های دیسپرز........................................................ 149

ویسکوزیته دوغاب های تهیه شده از پودرهایا مخلوط های لکوئیدی.......... 152

رئولوژی سیستم های کوا گوله.................................................................... 153

خلاصه بحث.................................................................................................. 155

بررسی عیوب حاصله بر روی قطعات تولیدی پرس ...................................  161

تحقیق برروی بدنه های چینی با سیلیس بالا ...............................................  164

مواد خام ......................................................................................................  165

مراحل آزمایش نمونه ها .............................................................................  166

نتایج و بحث .................................................................................................  168

انبساط حرارتی ............................................................................................  169

جذب آب ودانسیته بدنه ها ..........................................................................  170

استحکام خمشی بدنه ها ..............................................................................  170

سفیدی و شفافیت بدنه .................................................................................  172

مشاهده نمونه ها با استفاده از میکروسکوپ الکترونیکی ............................  174

نتیجه گیری ..................................................................................................  175

منابع و مآخذ ...............................................................................................  176

ضمیمه ( آماروارقام مربوط به تولیدات چینی ) ........................................... 177


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.